Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво масло да сложа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не се карайте!
    И 75-80 и 75-90 са подходящи.
    Марката също не е от особено значение, защото производителя на базата е един и същ. Важното е това, дето го пише на бутилката да е вярно, а не някое менте. Засичал съм и безцветно трансформаторно масло да го продават за 75-80. Много си приличат!
    изобщо, като не си сигурен, отиваш в една масларница и там сменяваш маслото. Ако не е добро, то веднага си проличава. те да си му берат грижата.
    Освен това, много е вероятно в масларницата да ти сложат някое бюджетно, но с високи качества масло.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Ivelin96 Покажи съобщение
      от къго вземаш
      Ами от познат който има сервиз даже той ми го смени защото аз нямах шприц.
      -------------------------------
      ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
      ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Castrol 10w60 е маслото, 10в40 си го хапват стабилно Twin Spark-овете.
        Alfa romeo ... the elegant Ferrari !

Comment

Red Line,AmsOiL съотвения вискозитет.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

10W60 - за да си спокоен. Венци - VFTI продава AGIP/ENI такова за мотори. Карам с него вече -4-та година. Но принципно всеки сам си решава. Все-пак между 10/40 и 10/60 има принципна разлика - едното е полусинтетика, а другото синтетика - теоретичната разлика е в състава на молекулно ниво. 10/60 запазва вискозитета си (и смазващите си свойства) при по-висока температура, която пък се получава при при повече мачкане на газта. Това, между впрочем, го пише и в книжката (менюъла) на белисимата, де!
            sigpic
            Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Working...
            X